Voit hakata päätä samaan seinään vuodesta toiseen tai hyödyntää uusia tapoja kasvattaa yhtiösi myyntiä, päätös on luonnollisesti sinun.

Tämän johdannon tavoitteena on avata julkisia hankintoja kokonaisuutena ja auttaa sinua hahmottamaan mitä mahdollisuuksia yritykselläsi on 35 miljardin euron markkinassa.

Käytyäsi kirjan läpi sinulla on laajempi käsitys julkisesta markkinasta ja työkalut aloittaa varsinainen myyntityö. Tarjoan tämän maksuttoman kokonaisuuden osana bonuksena ilmaisen puhelun, jonka avulla saat sisällöstä enemmän irti.

Käy sisällön kimppuun ja kirjaa mahdollisia kysymyksiä, käydään ne lopuksi yhdessä läpi.

35 miljardin markkina on käsiesi ulottuvilla, mitä siis enää odotat? Investointi on 0 € ja hieman omaa aikaa, tartu tilaisuuteen tänään.

Tervetuloa mukaan!


Moi, mä olen Tomi


Minulla on pitkälle toistakymmentä vuotta kokemusta julkisista hankinnoista. Olen tehnyt satoja tarjouksia ja sitä kautta myyntiä kymmenillä miljoonilla euroilla tässä markkinassa. Nyt kutsun sinut mukaan nauttimaan matkasta.

Kyseessä on itsellesi mahdollisesti kokonaan uusi markkina, joten saat vinkit, joilla pääset vauhtiin mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Vaihtoehtoisesti saatat olla jo kokeneempi konkari ja kaipaat vinkkejä menestyäksesi aikaisempaa paremmin. Tämä sopii myös sinulle.

Ota mukava asento ja hyppää mukaan.

Perusteet menestykselliseen myyntityöhön